Over Allround Football

Over Allround Football

Allround Football focust sinds 2017 op de ontwikkeling van kinderen als voetballer. We doen dat op een leuke manier waarbij het plezier centraal staat. Ons team van ervaren coaches – als speler én coach – zorgt voor afwisselende leermomenten boordevol praktische tips & tricks.

Complete allround stages

Tijdens de schoolvakanties organiseren we voetbalstages voor uw kinderen. Samen met leeftijdsgenoten krijgen ze een allround programma waarbij plezier centraal staat terwijl ze ook heel wat bijleren onder de vleugels van enthousiaste ervaren coaches. Ontdek wanneer de volgende stages doorgaan en wat er allemaal op het programma staat.

Techniektrainingen

Geen zin om tijdens de koudere maanden uw kinderen naar buiten te sturen? Kies dan voor onze techniektrainingen. Gedurende 20 sessies schaven we op een kunstgrasveld hun techniek bij met persoonlijk advies en praktische tips & tricks waarbij plezier centraal staat. Er is ook de mogelijkheid om privé-lessen te krijgen.

After season 

Wilt uw kind na het seizoen nog blijven voetballen? Met onze After Season is dat geen probleem. Gedurende twee keer per week bereiden we uw kind voor op het komende voetbalseizoen.

Privé-training 

Met een privé-sessie wordt jouw kind gedurende een uur getraind op maat.
Kies voor deze formule voor de meest persoonlijke aanpak.

Het team

Buysen Tim

Tim Buysen – Oprichter van Allround Football

Tim leidt een sportief leven waarin voetbal een grote passie van hem is. Deze passie zou hij willen delen met kinderen en jongeren. Tim is een LO-leerkracht, hij is dus dag in dag uit bezig met het begeleiden van jongeren in de sport.

Tim is als speler begonnen in het vroegere KVV en heeft zich zo opgewerkt tot in de Belgische voetbalbond. Hij heeft bij Oxford Hemiksem – Willebroekse – Rumst Sk en speelt nu bij 3e prov Sp. Tisselt.

Als coach heeft hij heel wat ervaringen opgedaan. Hij begon bij de club Oxford Hemiksem de U7 te coachen. Daarna coachte hij binnen deze club ook nog U8, U9 en U15. Hierna ging hij naar Sporting Tisselt om daar U17 te coachen. Seizoen 2017 – 2018 was Tim actief als coördinator op Sporting Tisselt (bovenbouw). Nu is hij coördinator op Sp. Tisselt van de middenbouw, alsook trainer van U12 Tisselt.

Tim heeft een getuigschrift C (initiator voetbal) en instructeur B behaald.

Braspennincx Dieter

Dieter Braspennincx – Technical coach

Dieter heeft een passie voor voetbal en wilt deze graag delen met de jeugd. Momenteel is hij enkel actief in de zaal, maar tegenwoordig geniet hij ook van fietsen in de buitenlucht.

Dieter heeft een drukke carrière achter de rug. Zijn jeugdopleiding heeft hij doorlopen bij RAFC – Willem 2 en is vanaf U16 tot U19 geselecteerd geweest voor de nationale ploeg.

Zelf speelde hij bij volgende eerste  ploegen: Hoogstraten (4enat.), Brasschaat (2een 3eprov.), Ternesse en Kontich (2eprov.) – Sporting Tisselt en KFC Putte.

Naast zijn voetbalcarrière op het veld, speelde Dieter ook nog zaalvoetbal. Hij heeft bij Sporting Hoboken (2enat BZVB) en ZVC Mortsel (3enat futsal) gespeeld en werd ook geselecteerd voor de beloften van de nationale ploeg BZVB.

Vorig seizoen was Dieter actief als coach op Sporting Tisselt U8. Voordien was hij ook nog op andere clubs actief zoals, RAFC (elite) en KFC Brasschaat. Vandaag de dag is Dieter coördinator onderbouw op Sporting Tisselt.

Soares Mario

Mario Soares – Technical coach

Mario Soares: 20 jaar oud, Portugees en voetbalt graag.

Tot enkele jaren geleden woonde en voetbalde Mario in Portugal. Hij begon bij FC Cete, een Portugese ploeg op nationaal niveau dat samenwerkt met FC Porto. Bij deze club mocht Mario deelnemen aan enkele trainingen en zelfs aan enkele wedstrijden.

In 2011 verhuisde Mario naar België heeft hij twee jaar geen voetbal speelde. Dankzij een vriend kwam hij uiteindelijk terecht bij Rumstse SK. Nu speelt Mario bij 3 prov. KFC Putte.

Als jonge knaap heeft hij al heel wat ervaring als coach. Hij is momenteel actief bij Rumstse SK als trainer van de U13 en jeugdcoördinator.

Hij heeft op de club nog U7 tot U11 getraind. Zijn passie voor voetbal wil graag delen met de jeugd.

Mario heeft een getuigschrift C (voetbal initiator).